Svar på frågestunden

Nu tänkte jag faktiskt svara på frågestunden även om det inte alls blev många frågor men det är väl bara att stå ut med det och svara på dom superbra frågorna jag fick? Eller hur ;)

Har du ägt någon annan häst innan Malle? :) <3
Svar: Nepp, Malle är min allra första ponny, världens bästa! Man kan inte hitta en bättre första häst än honom, han är bäst! :)

Vad är det som gör Malle så himla underbar för dig?
Svar: Det är hans persnlighet, helt klart! När man kommer i stallgången mot hans box och ropar hans namn tittar han upp med världens gladaste ögon och öron, när jag kommer in till honom lägger han upp huvudet på min axel eller typ mot mitt huvud och andas på mig och ser sådär härligt nöjd ut! ♥
Men även att han är så speciell att rida, han är superfin när han jobbar fint, men det som gör honom allra bäst är att man kan ha så grymt roligt med honom hela tiden, jag ler nästan alltid när jag är ute och rider på honom, han är så grymt charmig, världsbäst!

Vilka klasser tävlar du och Malle i hoppning just nu?
Svar: Just nu tävlar vi bara LD men när vi har ridit lite fler felfria clear round tänkte jag börja tävla lite LC också!




Vilka är dina kort- och långsiktiga mål med Malle, och inom ridningen?
Svar: Mitt kortsiktiga mål med Malle är att vi ska få över 55% på våran första dressyrtävling, och sen att vi ska kunna tävla lite LB klasser.
Mitt långsiktiga mål med Malle är att vi ska ha grymt roligt tillsammans, men inom ridningen är det att jag ska kunna tävla lite LA när det känns bra, då i dressyr alltså.

Vad är den högsta klassen du tävlat i respektive gren? Hoppning, dressyr? :)
Svar: I hoppning har jag tävlat LD och i dressyr har jag bara tävlat klubbtävlingar och då LC.

Vad står högst upp på din "måste ha-lista" (utrustning)
Svar: Oj, det var en svår fråga.. Jag vill ha så mycket och det är mycket jag faktiskt behöver också! Men det som står högst upp är nog faktiskt vitt schabrak och vita benskydd, behöver ju det till den 18 Juni då våran dressyrtävlings - debut är, så det är nog det som det iallafall är mest bråttom med att skaffa.





Resten av frågorna kommer i ett annat eget inlägg! :)

Låt mig höra, kärlekens tunga säg att du älskar mig

Tyvärr blev det inte superbra uppdatering (som jag trodde ikväll..) för nu ska jag faktiskt gå och lägga mig så hinner inte lägga upp bilderna från KM idag..
Men imorgon.. Då ni!!

Imorgon blir det ett joggingpass för Malle på båtis tror jag, tänkte jobba honom lite men inte fullt ut, han ska få ta det lite lugnt iallafall.

Nu ska jag sova så att jag inte försover mig imorgon, haha.. Vi har ju fortfarande projektveckor, så det blir mycket raster, räkna med uppdateringen på topp!

Ni får lite smakprov från dagens hoppning, fotade av Sofia! :)


Fina ponny!

/Maria

Tävlingsbilder från Djursholm #1





Min ponny och jag har bytt gren inom ridningen..

Hejsan!
Blev hoppning idag för min och Malles del och jag tror verkligen att jag och Malle har bytt lite inriktning, Malle och jag har hittat varandra bättre i dressyren nu, vi börjar få mer problem i hoppningen, vi behöver mer hjälp där.. Vi har hittat varandra superbra i dressyren nu och han har verkligen blivit en helt annan häst!

Ska berätta om hoppningen lite senare, efter att jag bakat muffins ska jag gå ut på en promenad med Astrid, vi ska gå ner till vattnet och doppa fötterna lite :)

Jag tar med kameran så ni får bilder när jag kommer tillbaka!


Old picture!

Godmorgon!
Åker till stallet nu, ni får bilder sen!


Hörs imorgon!

Min dator har inte något batteri längre och jag har tyvärr ingen laddare här hemma hos Sofia så vi får helt enkelt höras imorgon!

Sofia ska även med och fota mig och Malle i stallet och när jag rider honom, får se vad vi gör!

Malle kan göra i stort sett allt, därför är det ju så sjukt svårt att bestämma vad jag ska göra..
Det får vi helt enkelt se ;)


Smakprov från Djursholm, kom på att jag inte visat er bilderna från Djursholm än så dom får ni också se imorgon!

Dagens ridpass - KM lektionsponnyn Wonco

Nu till dagens andra ridpass då, det var alltså tävling som gällde!
Kollade först lite på när dom andra red och då fick jag ju massa tid att tänka på programmet och fixa Wonco och allt sånt.
Dom började ju med hästklasserna och det gick bra för alla, började rida fram lite för tidigt och fick skritta ganska länge inomhus innan jag kunde gå ut.. Men det gick bra och han vart faktiskt riktigt fin där inne!

Sen när jag fick gå ut vart han lite mer spänd i början men när vi hade skrittat och travat några varv släppte han faktiskt fint!
Galoppen var galet mycket framåt idag, eller skulle nog kunna säga att han var väldigt pigg hela tiden, typ småtravade när man saktade av rätt länge om man inte tog tag i honom och så, superpigg och glad!

I galoppen vart han nästan lite för pigg och struntade helt i skänkeln och stack ut på sidorna kändes det som, han var inte riktigt med på noterna skulle man väl kunna säga?
Jobbade lite med det en stund och dom andra delarna av programmet, sen lät jag honom vila en stund, då var han jättelugn och var typ inte rätt för nånting..

Sen jobba honom lite till innan vi skulle gå in på banan.

Det var ju utomhus och vi red ju med dressyrstacket (på kort bana) och sen även med ett svart/vitt domarbås..
Han var rädd för bokstäverna när vi kom in på typ mini collectingring precis innan man skulle gå in på banan.
När vi väl kom in så var han "jätterädd" för domartornet, han ville verkligen inte gå förbi precis bredvid!
När vi fick startsignal gick allt precis som det skulle tills vi kom fram ungefär 5-10 meter framför domarbåset blev det tvärstopp! Han rörde sig inte ur fläcken och sen när jag la på skänkeln lättade han fram och vägrade gå fram, han gick snett förbi och kollade hela tiden på det och sen var han helt superspänd hela banan, när han kom fram till domarbåset sprang han alltid åt sidan! Varenda gång verkligen..

Sen när det var dags för galopp vart det bara helt kaos i huvet på både mig och honom tror jag då höll det på att bli ett avbrott och då övertygade jag honom om att han skulle hoppa och då gjorde han en kospark så att jag höll på att flyga, det var verkligen sjukt nära att jag åkte i backen (höll mig dock kvar ;)), red sen vidare och sen gick väl resten av banan utan större fel, dock var han ju helt sjukt spänd hela programet för att domarbåset var där det var.. Jag fattar inte, han hade ju sett det så sjukt många gånger innan men när vi kom fram till det var det sjukt läskigt tydligen, jaja! Det kan inte alltid gå bra och det gick ju inte så bra idag, då kommer det ju gå bättre nästa gång, hoppas jag :)

Bilder och filmer kommer imorgon, har ingen sladd hos Sofia så dom kommer imorgon, vänta och se!



Ridpass - Lektionponnyn Rufus

Hejsan hoppsan i lingonskogen!

Kommer bli sjukt bra med uppdatering idag, jag har ridit tre gånger idag, jag kommer ha grymt mycket träningsverk imorgon..

Tänkte börja med att berätta om ridlektionen imorse, red lektionsponny och fick Rufus, vi hade galoppbommar men det var även lite travbommar i övningen.
Vi började med att trava och galoppera fram, sen travade vi lite över bommar på en volt, jag tycker att Rufus var duktig när vi jobbade med det! Han lyssnade på halvhalter och lyssnade även för skänkeln, duktig ponny!

Sen jobbade vi även med lite galopparbete över lite upphöjda bommar, först gick det jättebra i höger varv och Rufus gick verkligen jättebra över alla! Sen bytte vi varv och då gick det inte alls lika bra.. Antingen hamnade bommen mellan frambenen eller mellan bakbenen, och han bara drog iväg, fick verkligen inte igenom någon halvhalt! Dom sista gångerna gick det helt okej men jag är ganska nöjd med honom iallafall, han lyssnade bra i början men sen blev han lite för upphetsad, om man säger så.

Kände mig hur som helst inte jättestor, eller jag tyckte inte att jag såg så stor ut men kände mig faktiskt ganska stor, haha! Han är trots allt rätt liten C - ponny.. ;)

Bilder kommer imorgon, har inga bilder på Ruffe på datorn nu..




Dressyrponni

Hallå där!
Tänkte berätta lite om träningen från idag, red ju för Marianne och det gick prima ballerina!
Vi började med det vi slutade med förra gången typ, det med redodling till att börja med och att rida fram i lite övertempo, Malle var duktig och väldigt pigg, haha! Det gick nästan lite fort och det blev typ som att sväva i traven, haha.
Sen fortsatte vi på den grunden och det gick verkligen superbra, Marianne sa att jag hade jättebra kroppskontroll idag och det kändes verkligen, han blev väldigt avslappnad på bara typ 15 minuter, jag blev verkligen jätteglad!

Jaa ni.. Vad finns det mer att säga när vi var typ i "mitten" av lektionen.. Vi galopperade lite på en mindre volt och först vart det lite missförstånd och liknande men snabbare än vanligt blev han faktiskt grymt fin och jag kunde verkligen reglera tempot både "framåt och bakåt", han var verkligen grymt fin och det var mycket lättare att sitta idag än det brukar vara och man känner verkligen att det har blivit bättre sen förra privatlektion!

Sen har jag ju berättat för Marianne att vi ska tävla den 18 Juni så jag fick rida igenom det två gånger, första gången var det typ katastrof, verkligen! Han gick inte alls fint utan med huvudet som en giraff (dock var han väldigt lätt att sitta på vilket han inte brukar vara), han lyssnade inte så bra på skänklarna utan jag gjorde inte riktigt fina hjälper om man säger så..

Andra gången vart det lite bättre när Marianne hade gett mig lite tips och så.
Han gick lite finare men även lyssnade lite bättre men det var fortfarande inte bra, men vi har ju väldigt lång tid att öva in det på och det blir säkert bra, vi får helt enkelt öva in det så att vi kan det så att det sitter ;)

Efter det jobbade vi lite i skritten med att jag skulle hålla i ganska ordentligt och möta upp med skänkeln då, då när han gav efter fick han eftergift och efter ett tag blev han verkligen jättefin där, mjuk och avslappnad, han koncentrerade sig verkligen.
Sen var lektionen slut och Marianne gick, då travade jag av honom och han var jättelång och låg, duktiga dressyrponnin! :)

Tyvärr kunde ingen fota idag (hoppas att någon kan nästa gång..) så ni får en bild från förra träningen då vi travade av! Ungefär så fin var han idag efter typ 20 minuter, sååå duktig!



Sjöliden

Hejsan!
Förlåt för att jag inte riktigt han med att göra några tidsinställda till er men jag fick lite bråttom med att åka till skolan igår.. Det var iallafall roligt på sjöliden, vi fick göra lite tävlingar och mitt lag vann alla utom två, vadå grymma? ;)
Vi åt även middag, grillade marshmallows vid en brasa och sjöng lite där, riktigt mysigt!
Det gick även bra att sova, är ganska trött men jag sov faktiskt ganska bra förutom att tältet stog i värsta backen så det var lite halvsvårt att ligga still men annars skulle jag väl säga att det gick bra.

Vi vaknade i regnet imorse och åt frukost, som vi också var tvugna att göra ute.. Sen gjorde även några till tävlingar i regnet vilket inte var jätteroligt att jag var ju helt dyngsur när jag kom hem så nu ska jag byta om och äta lunch, sen ska jag åka iväg till stallet och rida lektion för Marianne! :)

Vi hörs ikväll och jag har tyvärr inga tidsinställda idag heller men ikväll tror jag nog att jag kommer kunna uppdatera lite iallafall, det får vi se!

Ha det bäst!


Sjöliden - Valborg 2011

There's a truth in your eyes saying you'll never leave me




G O D M O R G O N !

Godmorgon bästa ni!
Idag kommer nog bloggningen ligga nere större delen av dagen och jag inte gissar fel nu.. Jag ska nämligen vara på sjöliden hela dagen med klassen, sen ska vi även sova där så bloggningen kommer inte ligga på topp (tyvärr)..

Kanske hinner göra några tidsinställda till er men det får vi se när jag har packat för det är faktiskt det som står överst på min prio-lista för stunden.

Ha det bäst!


Hihi, allra första bilden på systemkameran, fina Astrid! ♥

Gonatt!

Nu är jag sjukt trött så jag ska gå ut med vovven och sen går jag och lägger mig för natten!
Vi hörs imorgon!
Pusspåer! ♥


Repris från bästa Runsten!

Svar på tal + träningen



Sv: Kom faktiskt på nu när du sa det att jag inte gjort det.. Skrev ett jättelångt inlägg innan jag la upp bilderna precis efter träningen men internet sammarbetade inte och hela inlägget försvann, därför orkade jag inte skriva om det just då och då glömde jag helt enkelt bort det, så det var bra att du påminde mig! :)


Träningen för Marianne då alltså..
Vi hade missförstått tiden lite och Marianne trodde att jag skulle rida 12 men jag var inställd på halv 12 men efter som att Marianne bor så pass nära stallet var hon snäll och körde dit lite tidigare, men det var inga problem för mig inte, nejdå, tvärt om! Jag kunde i lugn och ro skritta en sväng runt ladan först och sen även trava och galoppera fram på egen hand.

När jag red fram Malle tänkte jag mycket på  det som Eva - Karin hade sagt på clinicen dagen innan om att hästen skulle vara framåt och ta stöd på bettet på det sättet. Jag travade därför fram i lite övertempo med handen stilla och krävde inte någon form hos honom eller så.. I galoppen gjorde jag även mycket tempoväxlingar på kortsidorna och långsidorna vilket Malle var väldigt duktig på!
Sen lät jag honom skritta en stund och sen kom Marianne, då kunde vi ju börja!


Bild från framridningen!

När Marianne kom fortsatte vi att jobba med renodling av hjälper och jobbade då mest med att jag skulle ställa honom inått på en volt och även med att ytterskänkeln inte skulle glappa, jag missförstod det hela lite från början men när jag hade fattat så var det bara att vänta ut Malle sa Marianne och bitvis blev han väldigt fin.



Jobbade mest med det och tog även lite galopp, galopperade tills han släppte lite och då bröt i av. Det finns inte jättemycket mer att säga speciellt sådär om träningen, när jag hade honom i stadig form började vi trava av och det var verkligen då han blev som allra finast! Känslan var så sjukt bra då och jag var så grymt nöjd över både Malle och mig! :)




Jag ska ju även åka iväg på vår första dressyr tävling den 18 Juni och har faktiskt bokat 2 träningar för Marianne innan det, första är faktiskt nu på Fredag, taggad till tusen! :)

Båtis

Hejsan på er!
Tänkte berätta lite om dagens ridpass för er, red med Emma - Bella, Saga - Weltman, Sara - Latifa och så gick Frida med.
Vi skrittade i alla fall ner till båtis och jag började jogga igång Malle på en volt som finns där i båda varven, sen började jag även galoppera lite, Malle kändes pigg och framåt, lite stel i benen men annars var han pigg och glad! :)

När han kändes uppvärmd började vi travhoppa lite stockar som låg på rad, travade alltså in i serien och över första stockarna fattade han galopp och det tyckte jag han klarade helt suveränt, han galopperade verkligen igen den klockrent!

Efter att vi hoppat igenom det några gånger galopperade vi även över lite mer upphöjda stockar (smalare stockar) som också låg i kombination, det fixade han också superbra, så duktig han var verkligen! Han brukar ju annars ha ganska svårt för kombinationer, han löste det galant!

Efter att vi hoppat igenom det kanske 2 gånger började i hoppa lite andra serier, hoppade först en liten vit träplanka och sen i följd tre däck som stog upp, först gången blev det lite missförstånd och han hoppade väldigt annorlunda över det.. Han liksom drog ner huvudet över hindret så att jag ramlade framåt efter språnget men efter några gånger fixade han det också, så duktig!

Sen pustade vi lite och sen hoppade vi även en till serie i följd, först ett däckhinder som bara var gjort av däck staplade på varandra, travade först på det och det var faktiskt det språnget som jag blev allra mest nöjd med, han hoppade verkligen fint och tog i med ryggen, superhärligt var språnget! Sen hoppade vi det i följd med en stock på två tunnor, det tvekade han lite på men med lite skänkel hoppade han fint över det också, följde nog inte med fullt lika mycket just på det språnget då det blev ganska ojämt, men det löste han fint!

Avslutade med att hoppa ett däck/rör hinder av gummi som var lite längre än dom andra men också ganska lågt så Malle hoppade av lite sent på det första gången och då blev det ett konstigt hopp, det tog vi om en gång då kom han lite fel och hoppade av väldigt tidigt och landade nog lite på bakre röret (dom låg intill varandra, därav bredden..) och gled ner på marken men jag var nöjd över hans insats, han var så duktig! Då travade jag av på volten i lång, låg form och Malle var superfin och avslappnad då! Hur nöjd som helst över honom, han kunde varit lite lugnare i hoppningen före och efter hindrena då han spände sig och inte riktigt ville lyssna på skänkeln åt sidan men det får vi helt enkelt jobba på nästa gång vi hoppar där, det var trots allt första gången han hoppade där i år och han har inte hoppat mycket alls där innan, han har mest hoppat stockar.. så jag är jättenöjd! :)

Frida var med och fotade på Emmas kamera men har inte fått bilderna från Emma ännu så ni får dom när hon har skickat dom till mig! Så länge får ni en gammal hoppbild från förra sommaren.







Vad händer!?

Ni är sjukt dåliga på att kommentera frågestunden hörni.. Har fått en kommentar och får jag inga mer kommer jag inte svara, då blir den frågan som jag fått bara som en vanlig fråga och jag svarar bara på den! Nu får ni kommentera!

Inga kommentarer = Ingen bloggning!

Frågestunden kan ni hitta HÄR!



Vad tycker ni?

Vad ska jag skriva mer om, saknar det något eller finns det något som jag skulle kunna skriva mindre om?
Det är ju ändå ni som läser, så era åsikter vill jag ju gärna ha! :)

Släng gärna iväg en kommentar och säg vad ni tycker om min blogg!





Superbra sidor!

Ååh, jag är jätteglad! Har nämligen hittat massor med sånna benskydd som jag letade efter, Jossan visade några av hennes sidor hon brukade gå in på och leta utrsutning och sånt när dom hade frågestund!

Hur som helst kollade jag in på dom sidorna och hittade precis sånna benskydd som jag jättelänge letat efter, vart grymt glad! :D
Benskydden är damasker med teddyfoder på insidan, det står verkligen högt upp på behöver - listan!


Från Ryttarstugan




Från Hansbo Ridsport




Frågestund alá Maria och Malle

Har aldrig haft någon riktig frågestund vad jag kan minnas på den här bloggen, isåfall var det otroligt länge sen!
Därför tänkte jag ha en frågestund, och jag vill ha många frågor!
Det skulle vara kul om alla som tittar förbi min blogg skickar iväg en liten kommentar med massa frågor i! :)
Jag kan lova att jag svarar på alla frågor så gott jag kan.

Frågestunden avslutas förmodligen i helgen ifall det är tillräckligt många frågor, annars avslutas den efter helgen, så nu hoppas jag verkligen att ni frågar allt ni kan komma på! :)



Veckans planer - Malle

Måndag: Lösgörande pass på banan och runt sandtaget
Tisdag: Arbetande skritt runt området
Onsdag: Båtis med Emma och Frida, galopp och lite lätt hoppning
Torsdag: Lätt dressyrpass med lösgörande övningar
Fredag: Klättring i skogen, lite trav, kanske någon galopp
Lördag: Promenad
Söndag: Dressyr på banan/båtis, öva vänstervarv (jag har svårt för det och tappar formen på Malle när jag går över i det varvet..)

Det var Malles ridvecka! Som ni kanske ser blir det rätt mycket dressyrpass nu inför första starten. :)
Ska nog rida igenom programmet en gång idag också bara för att öva lite.


Inget internet..

Hej på er!!

Förlåt för den minst sagt usla uppdateringen igår men det fanns inte så mycket jag kunde göra åt det då mitt internet låg nere en längre tid och när det väl funkade var det lite halv bra, det var hur trögt som helst och jag kunde verkligen inte komma in längre än typ förstasidan på blogg.se, därför kunde jag inte uppdatera något som ni märkte, hoppas ni förstår! :)

Men idag blir nog uppdateringen så mycket bättre! Vi har projekt veckor i skolan och inte så mycket att göra, därför blir det mycket uppdatering på raster och sånt som det blir ganska mycket av.

Nu ska jag skriva lite tidsinställda åt er så att ni får uppdatering så mycket det går!


Favorit i repris! ♥

Hörs ikväll!

Kommer tyvärr kanske inte bli så bra uppdatering idag, eller kommer antagligen kunna uppdatera en hel del i eftermiddag/början på kvällen men sen ska jag ut en andra gång till stallet för jag ska ha Malle lös i ridhuset och galoppera honom lite och testa på lite frihetsdressyr, såklart hänger kameran med då så jag filmar då! :)

Nu ska jag sticka till stallet också fixa allt, mocka och göra hö så slipper jag göra så mycket sen.

Ha det bäst till dess så hörs vi lite senare!


Såhär ser det nog ut i hagen idag med om jag känner Malle rätt.. ;)

Marshmallow Ox "Malle" - Världens bästa ponny















Kan aldrig förklara hur mycket jag älskar ponnyn, min allra bästa vän! ♥

Underbar kvällspromenad!

Kom precis hem från en helt otroligt skön kvällspromenad med Astrid!
Var ute och gick i säkert 45 minuter och gud så skönt det var!
Ska ut och promenera med Astrid imorgon på morgonen också, tror att hon också tyckte att det var ordentligt skönt! :)

Tog även som jag sa med mig kameran och himlen var så fin vid vattnet, så passade på att fota lite.
Blev inte jättemånga foton men några blev det så dom får ni se nu. :)









Verkar bara var jag som är själv ikväll?

Hej på er!

Förlåt för att uppdateringen inte varit prima idag men har varit i stallet hela dagen!
Har fotat när Matilda red Arkas och sen har jag även fotat insläppet idag (lyckades pricka in rätt tid, som jag aldrig lyckas med annars ;))
Innan insläppet han jag även fota lite porträtt bilder på Mallemannen, blev faktiskt väldigt lyckat och Malle var väldigt sammarbetsvillig idag!

Snart kommer bilderna, ska bara redigera lite först, ska även ut med Astrid på en mysig promenad nu också för att fräscha upp tankarna lite, mys! Tar med kameran och fotar lite på min söta vovve!

Sen när jag kommer tillbaka från den får ni lite bilder från dagen och så kommer ytterligare lite inlägg.
Så håll utkik, denna kväll får ni uppdatering så det räcker och blir över ;)


Lite smakprov från dagens fotografering! Knaspolle :)

God natt!

Nu ska jag sova! Imorgon blir det först teori på lektionen och sen blir det nog en mysig skritttur i skogen med Malle, det förtjänar han mer än mest nu! :)


Bästa ponnyn! ♥

Inför tävling 18/6

Nu är jag faktiskt anmäld till tävling den 18:de Juni, gud så jag längtar! Det ska verkligen bli superkul att se hur det går, jag är hur taggad som helst! :)

Dessa grejer skulle verkligen behöva införskaffas innan tävlingen, jag har inget vitt schabrak vilket jag tycker är ett måste! Och dom andra sakerna är också nödvändiga, vissa saker har jag men inte som passar och liknande men sakerna är iallafall saker som jag verkligen skulle behöva till den första starten på Malle.



Har ni nått förslag på billigare och kanske till och med bättre saker?

Min favoritkille



Nulägets favoritbild! Så underbar han är! ♥



Lite finare - Lite bättre ♥

Hade precis skrivit klart ett längre inlägg om träningen och så hänger sig internet och allt försvinner, ååh jag blir så trött på blogg.se och mitt internet.. Dom vill ju inte sammarbeta :(

Men hur som helst, jag orkar inte skriva om allt nu, så det gör jag imorgon.

För tillfället slänger jag upp en fet bildbomb på alla bilder från träningen istället, det är roligare enligt mig ;)
Det blev massa bra bilder och Mallemannen är så maffig!
Ååååh, massa hjärtan till honom! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥












Favoritbilden får ni se i ett eget inlägg, sååå underbar!

Smakprov från träningen

Sugna på att se mer på snyggis Malle ? :D



(Rida-lätt bild ;) )

Skriver i alla fall ett långt inlägg om träningen så håll utkik!

Börjar inse hur lite jag kan..

Hallå!
Ikväll har det inte heller blivit någon superuppdatering heller som ni säkert har märkt, men jag har nämligen varit i stallet precis hela dagen, kom nämligen nyss hem.

Vid 7 började clinicen jag skulle gå på, Eva-Karin Oskarsson höll i den och den var otroligt bra, jag förstod verkligen super mycket av vad hon sa och hoppas på att jag verkligen tog in det hon sa och kommer ihåg allt som hon sa framöver då det hon sa var väldigt väldigt lärorikt!

Hon pratade lite om att balansen hos hästen och hur den skulle ta stöd på bettet och även att han inte kunde sätta ihop alla hjälper från början utan var tvungen att börja med grunderna och ta en sak i taget.
Man börjar verkligen inse hur lite man kan när man hör på hennes rutinerade prat och hur hon lär ut o.s.v, gud nu har jag verkligen något att sätta ett mål på, bli lika duktig som henne och ridinstruktörerna på ridskolan.. Jag är glad bara jag blir hälften så duktig som dom är! :o

Jag blev verkligen jättesugen på att rida en egen träning för henne, hon förklarade verkligen så att man förstod, super!
Nu har jag verkligen något att se fram emot imorgon då det blir träning för Marianne, superkul ska det bli och jag hoppas att jag kan få tag på någon som kan fota och supergärna filma också!

Nu tänkte jag sätta mig och börja skriva på ett inlägg om dagens ridpass, håll utkik! :)


Eva-Karin Oskarsson

Bild lånad från google.se!

Dressyrtävling?

Det kanske låter konstigt men faktiskt , jag ska faktiskt antagligen åka iväg på en dressyrtävling 18/6 alltså om exakt en månad från idag.
Jag är riktigt taggad, jag ska eventuellt två program, LC:2 och kanske LB:1 men det får vi helt enkelt se hur vi känner när jag kan anmäla mig :)

Det är väldigt annorlunda att tävla dressyr men jag hoppas verkligen att det går bra och att Malle är lika fin som han brukar vara på hopptävlingarna.. Jag tror faktiskt att han tycker om att visa upp sig!  ;)

Hur tror ni det kommer gå om vi nu kommer iväg? Bra eller dåligt?


Massa ridpass!

I Måndags fick Malle en riktigt välförkänt vilodag, han har gått väldigt mycket och hade gått ganska hårt i helgen så nu var det verkligen skönt för honom att vila en dag, så nu är han pigg å glad igen och på topp! :)


I Tisdags skrittade jag först ut runt grindstugehagen, mysigt var det, Malle var faktiskt väldigt lugn och fin, inte så tittig och "studsig" som han brukar vara, skönt!
Sen gick jag in på banan en stund och red lite dressyr, i början var han lite seg och ville inte riktigt sammarbeta men sen var han fin i endast ett varv.. :S Han var bara fin och mjuk i högervarvet så jag jobbade mycket med att få honom lösgjord och i slutet blev han verkligen gudomligt fin, jag tror aldrig att han varit så mjuk och avslappnad någonsin under ett dressyrpass, riktigt bekvämt och jag blev också avslappnad!
Dock var han lite trög för skänkeln och lyssnade inte riktigt framåt så det är väl bara det som behövdes jobba lite på, annars är jag hur nöjd som helst och som avskrittning ledde jag honom för hand runt ladan i skogen ett varv, mys!

Igår skrittade jag bara för att Malle ömmade lite i ryggen så jag ville inte ta några risker, därför skrittade jag bara en sväng med Sofia och Ariel, efter det fick han beta vilket han tyckte var väldigt gott! Förresten släpps Malle ut på förbete i sommarhagen, han får gå ut vid 2 och sen tar vi in honom när vi kommer och ska rida typ, vet inte när han släpps ut helt än men det är väl till att se.. ;)


Enda bilden från Tisdagen, och Malle hade förresten jättesöt outfit tycker jag, blåa lindor och lila schabrak, supersöt var han! :)





Bloggen blev lidande..

Hallå där!

Förlåt för otroligt dålig uppdatering, jag har faktiskt verkligen inte hunnit, jag har haft läxor, varit på arbetskvällar i stallet och liknande.. Jag har alltså verkligen inte hunnit, tyvärr..

Men nu är jag back on track och ska blogga galet mycket och otroligt bra ;)

Håller på och skriver lite tidsinställda till er så att bloggen hålls uppdaterad även fast jag är i stallet och tar hand om min älskade ponni :)



MIN sötpojke ♥


Åh, du är så älskad ♥

Όλγα

Olga - Grekiska

Som jag sa innan så red jag två gånger idag, första passet var faktiskt helt oväntat..
Nattis och Julle skulle rida Mavven och Arkas på ridskolan och Olga skulle också ridas och eftersom att Sofia inte han rida henne idag så fick jag rida skönheten!

Vi red upp till sandtaget och travade lite på vägen dit, ganska lerigt men funkade väl helt okej, kände bara på henne lite då för att lära känna henne lite.
Framme vid sandtaget galopperade vi genom sanden en gång och sen red vi runt lite på gräsvolten, Olga var superfin och duktig, verkligen en drömhäst och åååh, jag gillade verkligen henne!
Travade och galopperade lite och sen galopperade vi en till gång genom sanden, den här gången var det lite mer bus i henne och hon bockade faktiskt en gång till och med, supergullig häst och henne vill jag ha! :) När jag växer ifrån Malle har jag bestämt att jag ska tjata till mig denna superduper fina pollen!

Supernöjd med det passet, så gullig hon var! :)

Fick tyvärr inga bilder men såklart hoppas jag att jag får rida henne många fler gånger och att vi fastnar framför kamerna då ;)


Jag är fööör trött..

Nu ska jag sova! Hörs imorgon istället, orkar verkligen inte hålla ögonen öppna längre, har ridit två gånger och är mer än trött!

Gonatt!


Favoritbild på Boyenbus! :)

Bombnedslag..

Hallå där!
Åt middag för en stund sen och nu ska jag faktiskt, dagen till ära ta itu med mina garderober och lådor med kläder.. Det ser för hemskt ut och jag ska har växt ur massa kläder, alltså inte bara storleksmässigt utan det finns saker jag bara inte använder mycket och är onödigt att ha, så det ska jag ägna min kväll åt.. Det blir roligt!

Vad ska ni göra en kväll som denna? :)

Flower power






Bästa Boyen!

Idag red jag alltså Boyen på lektion, det gick verkligen superbra!
Vi red nere på båtis och först travade vi ett varv 2&2, det gick superduper! Jag red med Emma och det var kuligt! Både Boyen och Olga (som Emma red) vart rädda på ett ställe och typ slängde sig men efter det fortsatte vi lungt och Boyen var grymt duktig, trodde att han skulle vara piggare och busigare..
Sen galopperade vi ett varv och det gick också bra, lite busigare och stack en gång men direkt när jag tog tillbaka honom lyssnade han dunder bra och galopperade på lungt, så duktig ungponny han är!

Sen hoppade vi även lite småhinder, först två stockar som han tvekade lite på först, det var en kombination så han gled ut lite på andra så vi fick göra om, men då var han duktig! Sen hoppade vi lite hinder i följd, först stockarna, däck hinder och sen en stock som låg på två färgade tunnor, lite läskigt men hoppade superfint!
Supernöjd över honom och han var så söt och snäll, bättre än förra gången jag red honom, nu lyssnade han bättre på förhållningar och gjorde inte bara som han själv ville, så duktig! :)

Mamma var även med och fotade lite när vi hoppade och red runt där så här kommer lite smakprov.




Haha, dagens failbild.. ;)



Dags för årets första dopp

Hejsan svejsan i lingonskogen!
Nu ska min pappa dammsuga poolen sen är det dags för årets första dopp, hur länge går det att vänta egentligen, nu är det dags! :)

Tror ni jag kommer förfrysa, det är 14 grader..?






saga kan hon

saga har varit i farten, i designen.. IGEEEEEEEEEEN :D



Here I am

Godmorgon på er!
Nu ska jag snart sticka till stallet, först rider jag lektion på ridskolehäst och sen blir det lite jogging med Malle tror jag, vet ej om det blir ute eller på banan men hoppas på att jag kan rida ut.

Nej, nu måste jag dra!


Random bild från Valborg..

Gonatt

Orkar inte blogga ikväll, så skriver mera imorgon, måste sova nu.. Är riktigt trött!

Random, men älskad bild!

Ny header på G

Nu blir ni nyfikna va? ;)
Har faktiskt börjat på en ny header, Saga håller på med en har jag fått veta men hon var tydligen tvungen att börja om med den.. Hoppas den blir klar snart!

Men sålänge kommer en ny som jag har gjort, hoppas att jag lyckas bättre än förra gången, då blev det inte så bra men nu hoppas vi på det bästa!


Blir det bra tror ni? :)

Fredag 13/5

Hallå där!
Idag är det ju som nog alla vet oturdagen, Fredag den 13:e..

Har varit i skolan hela dagen och inte haft någon otur med mig ännu.
Nu ska jag till stallet och rida ett dressyrpass på Malle, hoppas att han är glad idag och riktigt sammarbetsvillig!

Blir nog både ute och på banan också, ifall jag känner Malle rätt kommer han att bli riktigt glad över det! :)

Nu ska jag snart gå till bussen för att åka iväg till stallet, blir riktigt skönt efter idag, har även haft ont i huvudet oh hoppas att det går över när jag kommer ut en stund i luften.

Vi hörs ikväll, jag skulle tippa på att jag kommer hem runt 8.


Senare kommer jag även att fota träningstävlingen i dressyr, massor som jag känner som ska vara med så jag ska fota dom flesta! :)

"Eftersom att hon kan lite spansk skritt så... - Men min häst kan arabisk skritt"

Hallå där!

Idag skrittade jag ut en sväng runt området med Malle, det märks att det var ett tag sen han var ute i området, han blev rädd för varenda liten rörelse och hoppade, stutsade och ryckte hela tiden.. Därför jobbade jag honom lite från och till, det gjorde jag också för att han inte skulle bli så stel eftersom att jag inte har ställt några krav alls av honom den här veckan.

Första gången jag försökte få honom lite mer mjuk var det typ helt omöjligt, han var riktigt hemsk då just för det tillfället, riktigt jobbig var han då och när man la på skänkeln gick han bara snabbare och var inte alls sammarbetsvillig..
Men efter lite arbete och lite sidvärds på vägen och lite mer jobbning gick han riktigt fint och mot slutet gick han lungt och avslappnat! Finkillen ♥

Nu är jag faktiskt riktigt taggad på att rida ett ordentligt dressyrpass imorgon, tror faktiskt att det blir på banan även ifall jag har uterittsvecka men det blir nog seriösast så och jag känner att jag måste rida igenom Malle riktigt ordentligt iallfall så att han blir mjuk och fin i sidorna och nacken/halsen.





Gotland - Sommaren 2011

Nu är det alltså bestämt, Malle ska följa med oss till gotland i sommar vilket jag ser fram emot jättemycket! Han ska gå i en hage precis bredvid min mormor och morfars hus och det finns så grymt mycket fina stigar och ridvägar där man kan rida.
Vi ska var där i 2 veckor och han kommer ha en kompis under tiden i hagen, tydligen en tjej som bor i samma område som min mormor oh morfar, ska verkligen bli superkul och jag längtar galet tills dess, vi kommer ha det så himla mysigt och roligt tillsammans! :D

Och ni kommer ju säkert få grymt bra uppdatering under dagarna då jag kommer ha sjukt mycket att berätta om, åååå vad jag längtar!!

Lägger upp bild senare då blogg.se och mitt internet inte riktigt sammarbetar..


Ridpass 11/5 -11

Hallå där bästa ni!

Han inte blogga igår då jag kom hem vid halv 10 och då var jag tvungen att gå ut med hunden och sen sova..
Var ju arbetskväll i stallet, jag hjälpte till mindre än hälften av tiden då jag red den första delen och sen var jag tvungen att fixa lite med Mallse.


Iallafall åter till ridpasset som det var tänkt att jag skulle skriva om ;)

Skrittade upp mot norra och mötte Sofia, vi (Ariel, haha) bestämde oss för att gå mot travbanan och rida där.
Först travade vi ett varv i varje varv och Malle var superduktig, såå söt var han! Lät han verkligen länga på steget och det uppskattade han verkligen!
Sen gjorde vi samma sak i galopp och det gick faktiskt rätt lungt i början, superduktig!
Sen skrittade vi lite och skifftade lite mellan trav och galopp mot slutet fick dom galoppera på ordentligt och Malle tyckte det var superduper roligt, haha så söt ville verkligen inte sluta!

Sen travade vi av våra söta små ponnysar och lät dom beta lite vid kanten av banan, efter det skrittade  vi hemåt, ställde verkligen inga krav på Malle under detta ridpass, han fick bara busa på så mycket han ville (i stort sett).
Superlyckad uteritt tillsammans med bästa Sofia och Ariel, hoppas på fler skojiga uteritter i sommar tillsammans med dom! :)

Väl hemma i stallet spolade jag av Malle (han var verkligen svettig, luktade verkligen blöt och svettig häst!) och gick ner till sommarhagarna med Malle och tillbaka så att han fick torka lite iallafall, mys!

Sen åt jag middag tillsammans med alla privatisar som var med på arbetskvällen, gott!
Fortsatte sen att jobba lite med hagarna vilket gick superbra!


Bild från förra gången jag var där.






Malles uterittsvecka!

Hejsan!

Tänkte nu skriva ett litet schema för Malles och min ridvecka, den här veckan ska vi bara rida ut för att det har blivit så mycket "seriös" dressyr och hoppning och så, så den här veckan ska Malle bara få "leka" ute, såklart ska jag rida igenom honon nån/ett par dagar men då ute och inte på banan eller i ridhuset så jag hoppas verkligen att det blir väder för det hela veckan men idag ser det ju ut att luta lite åt det hållet! :)
Han har även blivit surare än vanligt och jag tror att skogen kan vara ett riktigt bra sätt att få honom pigg och glad igen!

Måndag: Igår red vi på båtis och Elsa fotade lite när jag red med Nora, bara slappridning för Malle, det var så varmt också, men lät honom bara vara och Malle var glad och åt gräs mest hela tiden.. haha! Malle vart lite svettig iallafall men inte så farligt, det var ju varmt.
Tisdag: Idag blir det en mysig ritt tillsammans med Sofia & Ariel, vet inte riktigt vad vi ska göra men något skojigt blir det säkert! :)
Onsdag: Det blir en lite mer "seriös" ritt på båtis, tänkte rida igenom honom och det kanske blir något litet skutt, vi får se.
Torsdag: Skritttur i skogen, lite blandat underlag blir det nog och lite klättring och liknande.
Fredag: Hoppning på båtis/sandtaget, det blir till att vänta och se..
Lördag: Jogging på travbanan/låååång skrittur.
Söndag: Får jag rida så blir det lite dressyr vid häxringen, en rund stig där man kan rida med äng och skog runt om kring.

Det var Malles uterittsvecka det, såklart hoppas jag att någon kan fota varje dag så att ni kan få bilder också, såklart kommer jag även skriva om dagarna på kvällarna, hoppas att Malle blir gladare, det ska jag också försöka skriva om när denna vecka är slut, om han verkar gladare av att få komma ut som skogmulle ;)






Förlååååt

Hej bästa ni!!
Förlåt för att jag har varit grymt dålig på att blogga men jag har verkligen inte haft tid eller lust, men nu ni kan ni räkna med ordentligt med uppdatering! :)

Har endel att skriva om nu antar jag, så ikväll får ni säkert ordentligt med uppdatering, men då måste ni lova att kommentera ordentligt!

Se nu fram emot ordentligt med uppdatering från min sida då jag är riktigt på att blogga idag.


Mysig bild från i vintras, sötponnyn!

Sjuklingar..

Sitter hemma för tillfället och ska nog ta och lägga mig och glo på film nu i sängen, mår inte jättebra, fryser och har typ kramp i magen, ont gör det! :(
Min polleplutt är inte heller helt prima ballerina, han har en rejäl reva på hoven så han står med bandage gjort av vanligt klisterbandage och silvertejp, han reagerade ingenting när Ama stoppade in en rätt spättsig sak där i, det var rätt djupt men Malle reagerade inget alls, han verkade helt oberörd så hon sa att det inte var någon fara, skönt eftersom att det är tävling på söndag och om det inte blev värre så kunde vi vara med på den! :)

Men nu ska jag kolla film och ta det lungt, ha det bäst ni!
Gonatt!




YOU'RE MY FAVORITE




Måste - ha - grejer Prio 3

Tänkte nu göra en liten lista på saker som jag verkligen behöver till stallet.
Endel saker är dessutom råd från veterinär, det är t.ex ett nytt bett och tunnel till sadelgjorden, hoppas mina önskningar går som jag vill ;)
Sakerna är numrerade i den ordning som jag prioriterar dom, alltså den som är viktigast ligger alltså överst.

1.

Hans skav är faktiskt fortfarande kvar, såklart inte lika stort som förut.. men efter som att det inte är helt borta rider jag fortfarande barbacka så mycket jag bara kan så att det inte blir värre så länge vi inte har tunneln, det HÄR är verkligen prio 1 på min lista!

2.


Det förvånar till och med mig själv att ett träns är så pass högt upp på min priolista.. Har aldrig ens tänkt tanken på ett nytt träns men det har hänt något med det som han har nu, jag har ingen aning om vad men när jag och mamma tvättade tränset och plockade isär och sen satte ihop det innan tävlingen förra veckan, sen dess har det varit superstort och sidostyckena bara hänger på sidorna typ.. Så det är rätt viktigt, dock kändes det som att det låg ganska bra igår men vi får helt enkelt se.

3.

Detta är också rekommenderat av veterinären, hon var ju ute och kollade på Malles tänder och då sa hon att det var bra om vi hade ett kortare bett på honom då det stack ut lite väl mycket på sidorna, men det ska väl inte vara så svårt att skaffa, hoppas jag iallafall.


Vi hörs senare! :)



Ridning i regnet

Godmorgon!
Nu tänkte jag berätta om gårdagens ridpass, det gick så grymt bra och är sjukt nöjd!
Red iallafall på collectingring och jobbade först skrittjobbade jag i kanske 10 minuter och sen började jag småtrava lite korta sträckor, han var med på noterna men lite spänd i början, men efter ungefär en kvart började han slappna av lite mer och efter lite galopp och lite mer jobb slappnade han av och jobbade jättebra med ryggen, superduktig polleplutt!
Mot slutet jobbade jag även mycket övergångar, från skritt - trav - galopp - skritt - galopp - trav och så vidare, superduktig var han och lyssnade superbra i alla övergångar, mot slutet fick han också galoppera på flera varv vilket han tyckte var superkul!! Sen kunde jag även samla ihop honom igen och han sänkte formen igen, superduktig var han!
Vi fick även rida en ganska lång stund i regn, det bara öste ner en stund men Malle var så duktig ändå.

Det här passet gjorde mig verkligen glad efter det misslyckade passet i tisdags, så det här gjorde mig sjukt glad! :)
Min prins!

Har tyvärr inga bilder från just det här ridpasset, men idag ska jag se till att fota lite under promenaden!


Haha, ni får en gullig bild på oss! :D



Helt underbar dag!

Hej mina bästa bloggläsare!
Hoppas att ni inte hade det alltför tråkigt ikväll, men det tror jag inte..
Har precis gjort klart min spanska läxa, vilket är skönt men hinner inte blogga mer nu, tyvärr!
Är sjukt trött efter att ha gjort i ordning utanför containern med torv i, superfint blev det men nu ska jag hämta krafter eller vad man säger, genom att sova. ;)
Kan iallafall säga att min dag har varit underbar och ridpasset också, superglad!

Så helheten av dagen är: Grym!

Pöss å kjäm

Dags för plugg - igen..

Är precis hemma från skolan och nu är det dags att sätta sig framför massa skolarbete, inte kul men det måste göras innan stallet. För ikväll blir det inte mycket uppdatering då jag ska vara i stallet galet länge, till 9 faktiskt, det är nämligen arbetskväll i stallet för oss privatisar och vi ska fixa sommarhagarna och sånt, mysigt blire iallafall.
Därför tänkte jag sätta mig och plugga nu så att jag sen kan fixa i ordning lite tidsinställda inlägg åt er så att ni inte blir helt rastlösa ikväll, eller hur? ;)

Men nu måste jag ta itu med både matte, SO och spanska, trevligt.


Dagens ridpass

Dagens ridpass slutade mycket bättre än gårdagen! Skrittade först ner mot norra och där gick jag en bit mot travbanan, travade lite på den vägen dit och lite på vägen tillbaka, när jag kom tillbaka till norras ridbana följde Sofia med mig en bit på vägen tillbaka med Ariel, Malle och Ariel var typ på "döda!!!" humör.. haha, verkligen supersura på varandra! :o
Sen väl tillbaka travade jag även lite på lilla volten bredvid stora ridbanan, dock var Malle lite spänd men det har jag full förståelse för eftersom att dom håller på och byter underlag på stora banan och det ser ju verkligen inte ut som det brukar så jag kan förstå det, tycker att han var duktig och krävde inte så mycket av honom idag, tog det lite lungt för imorgon blir det ett ordentligt dressyrpass, ser fram emot att se hur det går eftersom att jag avbröt förra dressyrpasset, men hoppas såklart på det bästa och har nog snodden med ifall att han inte skulle lyssna riktigt (men bara för att jag ska hinna med lite mer, och få lite extra hjälp bara att få ner honom den första biten) för när han väl kommit ner en bit är det lättare för mig att hinna med och då släpper allt och det går superbra!
Menmen, nu känner jag att det här inlägget håller på och rinner iväg lite på andra villovägar.. ;)
Så nu ska jag gå ut med vovven och sen sova.
Ni får några bilder från i förrgår när jag longerade Malle då jag inte hade någon som ville fota i det här trista vädret..
Gonatt!




Fina hästen! ♥



Mina händer brinner..

Har jobbat i köket hela dagen och det gör galet ont i mina händer. :(
Har plockat disk och typ allt man kan göra i ett kök, och på hemkunskapen gjorde vi fruktsallad och då skar vi ju frukten och det gjorde ju inte saken bättre, om ni förstår? ;)
Aja, för tillfället sitter jag och väntar på skolbussen som går halv 4, slutade tidigare idag så får sitta och vänta en stund.
Men nu måste jag iallafall gå ner till bussen!
Skriver mer ikväll + gör lite tidsinställda, det gillas eller hur? :)


Seegt

Sitter i skolan och ska snart ha sista lektionen, hemkunskap.
Sen sticker jag till stallet och idag rider jag ut på Malle eftersom att jag varken kan rida inne (om jag inte väntar till fritimmen) eller på banan, men skulle ridit ut ändå, mys!
Nej, nu börjar lektionen, puss


HAHA, fail, men Malle är söt!

Dålig dag?

Idag var det ingen toppendag direkt, Malle gick inte att rida så jag avbröt mitt i passet, tror det var bäst så, annars blir jag bara arg på honom och det blir absolut kaos.. Lite tråkigt men vi försöker strycka den här dagen och så får vi hoppas på att det går bättre imorgon.

Men idag tänkte jag gå och lägga mig i tid, typ vid 9, är sjukt trött och därför kan man väl säga att bloggen blir lite av lidande idag? Men det får ni så ut med, så är jag ju piggare och gladare och då blir bloggen och ni riktigt glada hoppas jag? Eller hur? :)

Gonatt!


Prov - läxor - prov - läxor...

Kommer verkligen inte ha tid att uppdatera någe bra ikväll då jag har NO prov imorgon och det måste ju såklart som ni kanske förstår gå före bloggen och datorn, så nu ska här pluggas, jag ska fixa provet, sen får ni uppdatering!
Ha det bäst så länge och lämna inte bloggen för det! :)




Schema för veckan

Har precis gjort klart ett roligt schema för den här veckan, ser verkligen fram emot den, ska bli grymt roligt! :)



Visst vart det färgglatt, haha!

Jogging

Nu har jag äntligen pluggat färdigt för dagen och tänkte skriva om dagens ridpass.
Eftersom att vi tävlade igår tog jag det väldigt lugnt idag, först skrittade jag och Saga runt grindstugehagen, Sara var med och fotade!
Sen joggade jag honom på banan en kort stund, krävde inte så mycket av honom utan han fick mest bara röra på sig.
Han kändes jättekonstig i traven men det kan ju bara vara träningsverk, eller hur?
Men jobbade iallafall att han skulle bli lite lösgjord i sidorna även fast jag inte satte så stor press på honom!
Han blev lite spänd då och då, men det kan jag förstå eftersom att det ligger delar av ridbanan slängda på sidan av den och det hänger polistejp på andra långsidan.. så det kan jag gott och väl acceptera, vilket jag också gör! ;)
Han var iallafall fin och avslappnad för det mesta, så jag är nöjd!
Red bara ca 30 minuter inräknad fram och avskrittning så inget långt pass idag.

Efter att jag hade skrittat av och tagit av sakerna sprang jag med honom ute på framsidan av stallet och kollade om han markerade något, men icke, han såg fräsch ut tycker jag, möjligtvis att han kan ha träningsverk eller vara lite stel men longerar imorgon och kollar en extra gång så får vi se.

Imorgon är det alltså longering som står på schemat och efter det blir det en mysig promenad med Saga som också ska longera Weltman, myys! :)

Nu ska jag dejta kudden, gonatt!


Ojoj, tänk inte på min blick..

What I did to you was hurtful, what I'm going trough is hurtful

Är nu hemma efter en lång dag!
Ska ladda över bilderna på datorn och dom flesta kommer även upp på facebook.
Men innan dess måste jag faktiskt tyvärr plugga så räkna inte med superbra uppdatering ikväll men ska försöka så gott det går! :)



Ingen uppdatering idag

Godmorgon!
Idag blir det tyvärr ingen uppdatering men jag ska på hundutställning i Södertälje hela dagen men jag tar med mig kameran så när jag kommer hem lite senare kommer ni få bilder iallafall, ska även gå en promenad med Malle idag så då tar jag också med kameran (om batteriet håller till det..) och fotar!
Men nu måste jag göra klart mig för nu ska jag möta upp Johanna vid busshållplatsen.
Ha en trevlig dag för det ska jag ha! :D


Den här söta varelsen ska ställas!

RSS 2.0